Aalsmeer Flower Festival: Bloemenlust fleurig als vroeger

De spanning neemt toe nu de opening van het Flower Festival dichterbij komt. Vanmiddag om vier uur is de officiële opening in The Beach maar voordat het zover is, moet er vandaag de laatste hand worden gelegd aan allerlei onderdelen.

Bij de entree van de voormalige bloemenveiling is Jacqueline Boerma (foto boven) druk met een aantal binders om bezoekers een fleurige binnenkomst te garanderen. Om het hoekje in de bar treffen we de Japanse strijders die hun arena in gereedheid brengen voor de Hana Ike Battles. Op de vloer van het indoor volleybalmekka steken bloemisten de laatste bloemen in hun kunstwerken.

Selfiepanelen
Meesterbinder Marloes Joore (foto) is duidelijk trots op het werk van de acht collegabinders die een even zo groot aantal 'selfiepanelen' hebben samengesteld. Met het mooi invallende daglicht leveren de opstellingen straks ongetwijfeld prachtplaatjes op voor de bezoekers van het festival.

Aziaten
Ook Constantijn Hoffscholte, mede-verantwoordelijk voor de totale organisatie, zet her en der wat puntjes op de i. Hij kijkt uit naar wat gaat komen en heeft er duidelijk zin in. De eerste enthousiastelingen hebben zich volgens hem al gemeld: “We hebben boekingen binnen van diverse groepen Aziaten dus de promotie voor de internationale toeristen heeft duidelijk gewerkt,” zo laat hij tussen de werkzaamheden door weten.

Een paar kilometer verderop vindt op De Historische Tuin onder een zelfde soort spanning de 'finishing touch' plaats van de werkzaamheden aldaar. De lustrumeditie van het Flower Ferstival belooft wat…

Tekst en foto's Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel