Sober eerbetoon aan Eberhard van der Laan

U heeft gelijk als u zegt dat u vorige week tevergeefs naar de column heeft gezocht. Waar we altijd graag de continuïteit erin willen houden, lukt dat door omstandigheden niet altijd. Maar vandaag hebben we weer een mooie bijdrage van tegelbakker Helma Persoon. Zij weet de actualiteit ook nu weer treffend samen te vatten in enkele penseelstreken. 'Een sober eerbetoon aan Eberhard van der Laan,' noemt ze haar bijdrage 

“Het nieuws van vandaag wat toch het oorspronkelijke idee om iets te maken over het aankomende regeer-akkoord overschaduwde. Het is zeker dat de Amsterdamse burgemeester veel goeds gedaan heeft en wat het aankomende regeerakkoord ons gaat brengen moeten we nog gaan afwachten…” aldus de columniste van dienst.

Helma Persoon noemt zichzelf ‘administ’. Zes jaar geleden is ze afgestudeerd als tegelwijsgeer. De Poel is haar ding, per kano, op de schaats. In haar vrije tijd fractievoorzitter van AB. Voor het milieu scheidt ze álles. Creatief. Wil er graag net even anders tegenaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel