Clown Theater

Pennenstreek 285. Het theater leidt een virtueel bestaan. De website vermeldt nog: ‘Stichting Crown Theater Aalsmeer wordt volledig gerund door vrijwilligers.’  ‘De Stichting heeft ten doel om het culturele leven in Aalsmeer en omgeving te stimuleren door het houden van tentoonstellingen, theatervoorstellingen, concerten en andere evenementen en manifestaties in de breedste zin.’ ‘Eens per maand wordt er op zondag een bijzondere voorstelling verzorgd onder de naam Exclusief bij Bob & Gon’ – die inmiddels onder de vleugels van KCA naar de Oude Veiling zijn verhuisd!

Daar is dus allemaal niks van over. Sponsors die duizend euro hebben betaald, wordt nog steeds een ‘VIP card voor 2 personen’ beloofd, ‘geldig voor het hele seizoen bijwonen van de special events en 25 x 1e rang vrijkaarten.’

Voor het komend seizoen 2019-2020 kunnen die VIP’s voorlopig naar twee voorstellingen: op 4 november naar de Amsterdamse cafézanger Ramon Sandbergen (entree € 47,50) en op 3 april naar de dameszanggroep OG3NE (VIP-plaats inclusief pauzedrankje € 45,00).

De exploitatie van evenementen is per 1 juni 2018 door Meinders Catering overgenomen van Studio’s Aalsmeer. Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoren in Studio’s Aalsmeer beheren. Ook de samenwerking met Wentink Forno & Partners, producent van de Dinnershow Brooklyn Nights, wordt voortgezet,’ lezen wij op de website.

O ja. Brooklyn Nights! ‘Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.’ ‘Tickets vanaf  € 89,90 – Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.’ Maar er zijn ook VIP-arrangementen: voor € 179,90

Brooklyn VIP en voor € 239,90 Royal VIP: ‘Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief-ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van buitenlands gedistilleerd. Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.’

Op zaterdagochtend 15 juni komen de VIP’s van de VVD naar de Studio’s voor het Voorjaarscongres van de VVD-Bestuurdersvereniging. 

Het Crown Theater zal het nog een paar jaar volhouden – als Clown Theater voor VIP’s. Dan gaat De Raad Vastgoed die onrendabele glittershow vervangen door appartementen – die alleen VIP’s kunnen betalen!

Links:
 
Tekst Pierre Tuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin