Zorg en Schiphol op wijkoverleg Oost

Maandagavond zijn er twee belangrijke onderwerpen op het wijkoverleg in Aalsmeer-Oost: zorg en Schiphol. Gastspreker over veranderingen die in de zorg voor de deur staan, is Wim van de Merbel. Hij is coördinator van de vrijwillige ouderenadviseurs en zal vertellen wat deze 'nieuwe' vrijwilligers nu al en zeker straks voor ouderen kunnen betekenen. Van de Merbels bijdrage staat op de agenda van kwart over acht tot kwart voor negen.

Na een korte pauze komt Schiphol aan bod. Het wordt het vervolg op het vorige overleg eind augustus waarop uitleg gegeven is over de nieuwe Omgevingsraad Schiphol en de toekomstige rol van de bewoners daarin. Inmiddels is het benoemen van kiesmannen achter de rug, waarvoor in Oost onder de wijkbewoners – net als elders in Aalsmeer – actie is ondernomen. Hoe is de stand van zaken? En welke stappen volgen nog?

Andere bespreekpunten 10 november zijn onder meer de verkeer, leefbaarheid en actuele zaken die buurtbewoners in het midden brengen. Het wijkoverleg vindt plaats in brede school De Mikado aan de Catharina Amalialaan 66 en begint om 20.00 uur. Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden van harte welkom. Na afloop kan er worden nageborreld.

Portret: Wim van de Merbel. (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin