Zondag ‘DownTown op de Hoek’

Beatle Raadschelders met enkele DownTown-toppers (Foto DTO)

Door: redactie. Met DownTown Ophelia wil de organisatie laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking tot meer in staat zijn dan vaak gedacht wordt. Beatle Raadschelders van Café Op de Hoek in Kudelstaart vindt ook dat ze meer kansen moeten krijgen en wil dit laten zien aan zijn klanten. Op zondag 18 september mogen zij heel de dag meehelpen in de keuken, bediening en achter de bar.

“Zij tellen ook gewoon mee en ik weet dat een aantal van hen graag in de horeca wil werken. Zij komen hier ook regelmatig eten of een drankje doen en zijn net zo belangrijk voor me als alle andere klanten. Dus samen met de DownTown Ophelia-organisatie gaan we er een topdag van maken.”

Zondag is iedereen welkom voor koffie, lunch, borrel of eten en daarbij bediend te worden door deze  gelegenheidskrachten. Bij mooi weer is ook het terras open. Om er iets speciaals van te maken komt Zingende DJ Dennis optreden en wordt onder andere het Radio Aalsmeer-programma ‘DownTown Radio’ en ‘Lekker Hollands’ live vanuit het café uitgezonden met Dennis Wijnhout en Ilse Zethof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin