Wortelpoepen en varkenshappen op verjaardag Boerenvreugd

Komende zondag viert Kinderboerderij Boerenvreugd haar 25-jarige verjaardag. Tussen 11:00 en 15:00 uur is er van alles te beleven. Er zijn verschillende activiteiten, waaronder de theatervoorstelling ‘Biggetje Bas’ van kindertheater Zwuf. 

Om deel te nemen aan de activiteiten op het grote verjaardagsfeest op 8 juli, hebben de kinderen een spelletjeskaart nodig. Deze kaarten kosten vijf euro en zijn nu al te koop in de winkel van de kinderboerderij. Toegang tot het theater is hierbij inbegrepen. 

Bij aanschaf van de spelletjeskaart kiezen bezoekers welke tijd de kinderen de theatervoorstelling willen bezoeken. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van de deelnamekaart waarvoor een beperkt aantal beschikbaar is. Er zijn twee voorstellingen: om 11:45 en 13:15 uur.

Spelletjes en meer
Manege Funny Horse komt naar de boerderij met haar pony’s en in de zandwei kan een ritje op een pony gemaakt worden.
Er zijn volop spelletjes te spelen zoals wortelpoepen, koe-spel, varkenshappen, jenga, het appelboomspel, twee emmertjes water halen, groot vier op een rij en de spiraal. Bij het spijkerbroekhangen zijn leuke prijsjes te winnen. Knutselen mag niet ontbreken en ook aan wat lekkers is gedacht.

Zo kunnen er boerenbroodjes worden gebakken en kunnen kinderen een cakeje versieren en limonade drinken.

Foto's Boerenvreugd

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel