Woensdag wijkoverleg Stommeer

Woensdag is het eerste wijkoverleg dit jaar in de Stommeer. Een hoofdonderwerp is de verkeersveiligheid in de Sportlaan, waarover bewoners van de straat al enkele keren met elkaar en de gemeente gesproken hebben. De discussie dient als een soort voorgesprek voor een bijeenkomst van de gemeente met de Sportlaanbewoners op 5 maart.

Verder vertelt Pim van der Meer van de Stichting Oud Aalsmeer over de historie van de Stommeer. Hij was ook op 19 november al gastspreker, maar toen hij sprak over de drooglegging van het Stommeer in de zeventiende eeuw, begaf de apparatuur het. Woensdag het vervolg.

Voortgang werkgroepen
Verder staat op de agenda de voortgang van diverse werkgroepen en projecten. Zoals de werkgroep Seringenpark, de nieuwe Omgevingsraad Schiphol, de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg/N196 en de waterhuishouding in de wijk.

Het wijkoverleg op 18 februari vindt plaats op Parklaan 27 en begint om 20.00 uur. Alle Stommeerbewoners zijn welkom, evenals andere belangstellenden. Sluiting rond 22.15 uur.

Illustratie: Stommeerpolder in de zeventiende eeuw. (bron Oud Aalsmeer)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel