Wintermarkt Aalsmeer Centrum

Kerststukjes maken (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Zaterdag 16 december organiseert Aalsmeer Centrum weer een Wintermarkt. Veel winkeliers doen iets extra’s en er is vooral ook veel eten en drinken, want verschillende horecazaken presenteren zich op de markt met lekkers. De markt begint om 10 uur en eindigt om 16 uur.

Op het Molenplein en in de Zijdstraat worden winterse drankjes geschonken, waaronder warme chocolademelk en glühwein. Maar ook poffertjes van Korenmolen De Leeuw, snert, patat, en broodjes worst zijn verkrijgbaar. Kinderen kunnen gratis een kerststukje maken in de verwarmde tent op het Molenplein onder begeleiding van de dames van Golden Circle Events. Het rondwandelende Kerstmannenorkest zorgt voor extra sfeer.

Extra openingstijden
Een aantal winkels is vrijdagavond 15 december tot 20 uur geopend om klanten extra tijd te geven voor het uitzoeken van een feestelijke outfit of cadeautje voor onder de boom. Ook zondagmiddag 17 december zijn er extra openingen. Kijk op de website van aalsmeercentrum.nl welke winkel er op koopavond of koopzondag geopend is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin