Cees Jan Keessen winnaar ‘Gouden Gniffel 2020’

Door: Mariëlle Wegman. Trompetgeschal en tromgeroffel… De redactie nomineerde de tien beste onderschriften van de wekelijkse rubriek Verzin & win. Het was de afgelopen week aan u, de lezer, om uw stem uit te brengen.

De redactie volgde uw stemgedrag gedurende de hele week en het was een nek-aan-nek-race tussen Cees Jan Keessen en Mieke Keessen. Een strijd der titanen en vast en zeker ook familieleden die uiteindelijk gewonnen is door Cees Jan, met maar liefst 28 stemmen. Het is tevens een foto die veel vertelt over het afgelopen jaar.

De tweede plaats is dus voor Mieke Keessen met 25 stemmen. En op de derde plek eindigde Wim Hooijman met acht van de in totaal 84 uitgebrachte stemmen.

Eeuwige roem
Hiermee wint Cees Jan, de eeuwige roem en de titel Gouden Gniffel 2020. Van harte gefeliciteerd, Cees Jan. We gaan binnenkort een afspraak met je maken voor de overhandiging van de trofee die bij de prijs hoort.

De loting onder de stemmers voor eveneens een prijs om te smullen heeft uitgewezen dat die gaat naar de inzender met het e-mailadres van Ans en Martin.

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de rubriek die de mondhoeken regelmatig doet omkrullen. Wij beleven er veel plezier aan, en hopelijk biedt het u ook af en toe een verzetje. Blijf vooral reageren, en wie weet komt u volgend jaar wel in aanmerking voor de Gouden Gniffel 2021.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel