Win kaarten Ernst, Bobbie en de rest

Dat de lokale omroep een divers aanbod heeft is ook deze week weer op te merken uit de programma-aankondigingen. Hoe de drang naar erkenning te veel kan worden in ‘Echt Esther’, de jaren ’90 in ‘Aalsmeer by Night’, theaterkaartjes winnen bij ‘Let’s Go’, hardstyle onder de loep door Mark en Erik, een soepondernemer in ‘Blikopener Radio’ en een bourgondiër in ‘Door de Mangel’.

Esther Sparnaaij interviewt donderdag Vera van de Ven. Zij schopte het van schoonmaakster tot marketing manager beleggingsfondsen bij ABN/AMRO. Werd op haar 24e een van de eerste vrouwelijke kantoorhouders, ze zou er totaal zeven leiden. Dit leidde tot een ongezonde en chronische behoefte aan erkenning, waardering en goedkeuring. Zo erg dat zij besloot te stoppen met haar functies om een instituut op te richten om anderen van deze soort verslaving af te helpen. Van medici tot advocaten, van topsporters tot artiesten: mensen die zonder uitzondering zowel succesvol zijn als ook zelfdestructie plegen door hun continue behoefte aan meer, beter en erkenning. Donderdagavond live vanaf 19.00 uur.

November Nineties in ‘Aalsmeer by Night’
Na de September Seventies en October Eighties is het nu tijd voor de November Nineties. Meindert van der Zwaard duikt in de opmerkelijkste muziek van de jaren ’90 en dit komt ook terug in de vaste items Tandenpoetsplaat en in het laatste half uur Aalsmeer Easy. De vaste onderdelen zoals 'De Nederlandse Top 10' (22.30 uur) en 'Oud & Nieuw' (rond 22.50 uur), gaan even buiten dit thema om. Donderdagavond vanaf 22.00 uur.
 
Kaartjes Ernst, Bobbie en de rest winnen in ‘Let’s Go’
Lizanne Eveleens van de Binding vertelt over Foods zaterdag in de Veiling. Verder twee keer twee kaartjes te winnen voor de theatershow Ernst, Bobbie en de rest. Weet jij hoe de theatershow heet? Mail dit naar letsgo@radioaalsmeer.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Vrijdag hoor je de winnaar! En verder is er natuurlijk weer je favoriete muziek met Kim, Jonas, Laurens en ook DJ Faystje!
 
Harde ‘Mark en Eric Show’
Vrijdag is Robin Kesting te gast om alles te vertellen over zijn hardstyle platenlabel en komt ‘Helemaal Doorgetoeterd!’ langs om te vertellen over hun populaire hardstyle community. Verder is er live verbinding met de ‘Ondernemer Van Het Jaar Verkiezing’ en gaat het over alles wat er in de komende maand staat te gebeuren in Aalsmeer en Kudelstaart.
 
‘Blikopener Radio’ beleeft derde uitzending
Het nieuwe programma van Anna-Maria Mantel, Esther Gons en Lennart Bader is toe aan de derde uitzending. In deze uitzending is Daniëlle Jonker te gast. Dagelijks maakt zij vele hoeveelheden soep. Onderwerpen van gesprek zijn ondernemerschap, groei, anders denken en energie behouden. Dit alles omlijst met twee columnisten per telefoon. Een inspirerend uur, met veel blikopeners. Maandag 18.00 – 19.00 uur.
 
‘Door de Mangel’ ontvangt Bourgondiër Jan van Liempt
Afgelopen maandag was Thom Brodalski te gast. Een ‘nieuwe’ Aalsmeerder, maar hij voelt zich al helemaal thuis. Als manager van hoofdconducteurs hoort hij onder meer verhalen over schokkende gebeurtenissen die conducteurs meemaken, maar blijft positief in het leven staan. De Limburger van geboorte noemt zichzelf Bourgondisch, positief en zorgzaam. Terugluisteren kan via de website.

Presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk ontvangen komende maandag Brodalski’s schoonvader. “Jan van Liempt is net als ik een ras-Bourgondiër. Hij heeft een succesvolle carrière achter de rug en ik zou willen weten hoe hij daarop terugkijkt en wat zijn hoogtepunt was. Ook wil ik weten of hij achteraf iets anders had willen doen,” aldus Brodalski.

Frequenties en terugluisteren 
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl.
 
Elke dag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne non-stop muziek. Uitzending gemist? Surf naar radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer).
 
(advertentie)
 

Lees vorig bericht

Aalsmeerse genomineerd voor ‘Techtalent Award’

Lees volgend bericht

Elke meter en elke druppel telt in strijd tegen water


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *