Wijkoverleg Stommeer over toekomst zorg

Woensdagavond is er wijkoverleg in de wijk Stommeer. Twee gastsprekers lichten toe wat de komende veranderingen in de zorg (het rijk hevelt per 2015 veel taken over naar de gemeente) zoal voor effect hebben. Dat zijn Corry Brouwer van het Mantelzorgsteunpunt, die over de toekomst van de mantelzorg spreekt, en Margo Rijerkerk van de Vrijwilligerscentrale, die ingaat op de nieuwe online marktplaats voor zorgvragen en -aanbod. Beiden staan gepland in het eerste vergaderuur, vanaf half acht.

Na de pauze vertellen wijkbewoners hoe het ervoor staat met achtereenvolgens het opknappen van het Seringenpark, de plannen rond de nieuwe Burgemeester Kasteinweg en de waterhuishouding. Verder uitleg over het plan voor een betonnen bank ingelegd met mozaïeksteentjes op een mooie plek in de wijk; de Rabobank heeft aan dit project, Social Sofa, duizend euro subsidie toegekend.

Ook is er voldoende ruimte voor inbreng van en discussie tussen wijkbewoners. Het wijkoverleg op 19 februari begint om 19.30 uur en vindt plaats in gebouw Seringenhorst op Parklaan 27.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin