Wie wordt Pokémon-Meester van Aalsmeer?

(Advertorial) Een slimme ondernemer grijpt de kansen die voorbij komen. Dus toen Pokémon Go in korte tijd een enorme hype werd, begonnen de raderen bij Arjen Verburg van Budget Broodjes te draaien. “Waarom geen toernooi organiseren,” bedacht hij, en zocht contact met collega-ondernemer Thomas Zekveld van Feesterij De Bok.
 
Precies op het goede moment bleek, want Zekveld was al bezig met het op touw zetten van een Pokémonfeest. Richard van den Broek van RVDB-Events voegde zich er bij en zo was een team gesmeed waarmee het evenement in korte tijd kon worden georganiseerd.
 
Aantrekkelijke prijzen
Komende zaterdag gaat het gebeuren. Van 14:00 tot 16:00 uur kunnen liefhebbers van het spel proberen zoveel mogelijk Pokémons te vangen. Via sponsoring hebben de drie heren een aantal  aantrekkelijke prijzen weten te verzamelen. Variërend van taarten tot telefoonhoesjes en verzorgde lunches. Voor de beste Pokémonvanger ligt er een mobieltje klaar. Tevens wordt de winnaar geëerd met de titel 'Pokémon Meester Aalsmeer'.
 
Daarbij is er ook nog een prijs voor degene die onderweg de origineelste Pokémonfoto maakt.
 
Screenshot
De initiatiefnemers verheugen zich er enorm op. “We verzamelen voor de deur op het terras bij De Bok. Deelnemers betalen één euro inschrijfgeld, en moeten een screenshot van hun mobiel laten maken zodat we kunnen zien hoeveel Pokémons ze al hebben en dan klinkt om 14.00 uur het startschot. Ze mogen heel Aalsmeer door maar om 16:00 uur moet iedereen binnen zijn. Dan tellen we de scores,” legt Thomas Zekveld uit.
 
Geslaagd
Op hoeveel deelnemers rekenen de mannen? “Dat is moeilijk in te schatten,” zegt Arjen Verburg, “we hebben een evenement aangemaakt op Facebook wat al lekker gedeeld wordt. Daarbij heb ik geflyerd op plaatsen waar veel jongeren samenkomen. Als het er 200 zijn, vinden we het al meer dan geslaagd.” Verburg zorgt met zijn broodjeskraam voor de catering. Warme beenham en kroketten moeten er volgens hem na die twee uur durende strijd wel in gaan. Uiteraard zorgt Feesterij De Bok voor verkoelende drankjes.
 
Het evenement wordt afgesloten met een Pokémonfeest in De Bok.
 
Ook meedoen? Geef je dan alvast op via de Facebookpagina van De Bok. Klik daarvoor op de advertentie hieronder. Gewoon ter plekke aanmelden mag natuurlijk ook.
 
Foto's: Thomas Zekveld en Richard van den Broek houden zelf ook wel van het spelletje. Foto's Arjen Vos
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel