Wie verdient er een lintje? Aanmelden voor 18 augustus

De vrijdag voor Koningsdag regent het traditiegetrouw oranje lintjes in Nederland. Mensen met bijzondere verdiensten voor de maatschappij krijgen deze dag een koninklijke onderscheiding.

Om voor deze waardering in aanmerking te komen, moet je door iemand voorgedragen worden. Jezelf aanmelden is een kansloze missie. Voor de lintjesregen van 2015 is de gemeente op zoek naar bewoners die zich belangeloos en vaak in alle bescheidenheid inzetten voor het maatschappelijk welzijn. Mensen die waardering en erkenning vanuit de samenleving verdienen. Als u iemand kent die u wilt voordragen, zorg er dan voor dat uw aanvraag op tijd is ingeleverd. De aanvraag moet vóór 18 augustus bij de gemeente ingeleverd zijn.
 
Meer weten
Voor meer informatie over de mogelijkheden om iemand voor te dragen en de wijze waarop, kunt u terecht bij Betty van der Vaart bij de gemeente Aalsmeer, telefoon (0297) 38 75 11 of mailadres betty.van.der.vaart@aalsmeer.nl.
 
Foto: op 25 april stonden 8 Aalsmeerders met bijzondere verdiensten naast de burgemeester op het podium in de Burgerzaal. (Foto archief AV)
 
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin