Wie verdient een lintje?

Met de bijzondere lintjesregen, waarbij de nieuwe geridderden telefonisch te horen kregen dat ze een onderscheiding verdiend hadden nog vers in het geheugen, vraagt de gemeente bewoners om nieuwe kandidaat-ridders.

De mate waarin Aalsmeerders zich belangeloos inzetten voor het maatschappelijk welzijn is groot. Deze mensen verdienen volgens de gemeente waardering en erkenning vanuit de samenleving en kunnen daarom in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding. Ze moeten wel door anderen worden voorgedragen en aan een aantal voorwaarden voldoen.

Omdat het traject naar een lintje langdurig en grondig is, wordt verzocht om de voorgedragen kandidaten uiterlijk 15 juli aan te melden bij de gemeente. Allen dan kunnen ze worden meegenomen met de algemene uitreiking in april volgend jaar.

Meer weten?
Voor meer informatie over de mogelijkheden om iemand voor te dragen en de wijze waarop, kunt u terecht bij Marja Wiersma van de gemeente Aalsmeer, telefoon (0297) 38 75 12 of mailadres marja.wiersma@aalsmeer.nl.

Foto archief AV

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel