Werkzaamheden op en rond Machineweg in volle gang

Het nieuwe fietspad langs de Machineweg

(Gemeentelijk persbericht) De bouw van de nieuwe rotonde bij de Middenweg is de afgelopen maanden van start gegaan. Zo is er een paalfundering en extra grond aangebracht voor de toekomstige rotonde Middenweg-Machineweg-Catharina Amalialaan. De komende maanden moet de grond rusten om zettingen in de toekomst te voorkomen. Het kruispunt is nu weer open voor verkeer.

Wat gaat er nog meer gebeuren?
Van 6 tot 15 mei vervangt Stedin de gasleiding rondom de rotonde en wordt voor Pinksteren de binnenkant van de rotonde geasfalteerd.

Rotonde Hornweg afgesloten 16 en 17 mei
Op donderdag 16 en vrijdag 17 mei wordt de rotonde Machineweg/Hornweg voor autoverkeer afgesloten tussen 10 en 15 uur. Er blijft nog wel een verbinding voor auto’s mogelijk tussen de Hornweg en het zuiden van de Machineweg. Deze verbinding wordt geregeld door verkeersregelaars. Buiten de werktijden is de rotonde weer geopend voor verkeer.

Voor fietsers (en andere tweewielers) is er een noodbrug aangelegd

Machineweg afgesloten tussen Japanlaan en Hornweg
Vanaf dinsdag 21 mei 7 uur is de Machineweg tussen de Hornweg en de Japanlaan afgesloten voor een periode van acht weken. De omleiding loopt via de N231, N201 en Middenweg. Fietsers en voetgangers kunnen het werkvak passeren op een strook die hiervoor wordt ingericht.

BouwApp
Om inwoners op de hoogte te houden over het project maakt de aannemer gebruik van de BouwApp. Deze app biedt updates over de voortgang, planning, hinder momenten, omleidingsroutes en stelt inwoners in staat om direct contact op te nemen met de omgevingsmanager. Deze BouwApp is gratis te downloaden in de Playstore/Appstore. Volg het project ‘Reconstructie Machineweg’ in de app. U kunt de voortgang ook volgen via de website van de debouwapp.nl.

(Foto’s: Arjen Vos)

Eén reactie

 1. En het loopt uit , lezen over een paar weken .
  Zo als alles in Aalsmeer.
  In het centrum , al jaren bezig , stenen , zien meer bouwvakkers dan gasten .
  Pas , 3 jaar bezig met bestrating .
  Rij wel naar hoofddorp.
  Dan weet dat de stenen er nog liggen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel