Welkome afkoeling ‘Dag van je Leven’

Op één van de warmste zomerdagen nam Stichting Dag van je Leven vijftig mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiding mee het water op. Het bestuur liet woensdagochtend 'Het Partyschip' vanuit Leimuiden uitvaren voor een paar gezellige uurtjes op de Westeinderplassen.

De gasten van de Ons Tweede Thuis-voorzieningen Hortensialaan, De Spil, Westwijk en Admiraal de Ruyterlaan Uithoorn werden ontvangen met koffie, thee en een gebakje. Kapitein Sander en bestuursleden van Stichting Dag van je Leven zorgden ervoor dat ze aan niks ontbrak deze dag.

Donatie Jachthaven Persoon
Nadat iedereen goed was ingesmeerd tegen het verbranden vertrok de boot richting de Westeinderplassen. Eigenaar Ad Koens, die een paar jaar geleden uitgeroepen is tot supervriend van de Stichting, had een mooi rondje varen in gedachten. “Eerst gaan we via de Ringvaart naar de drijvende tuin en daarna naar ons partyeiland in de Poel waar we wat spelletjes doen.”

Dag van je Leven-voorzitter Rob Langelaan was erg blij dat deze dag mogelijk was gemaakt. “Door de bezuinigingen in de zorg is het voor de voorzieningen lastiger om een dag op pad te gaan. We vinden het fijn dat we dankzij de donatie van Jachthaven Persoon, die onlangs het 30-jarig jubileum vierde, een groep een paar uurtjes mochten verwennen.”

Ontspannen
Het idee voor de vaardag was ontstaan na de jaarlijkse botendag. “De botendag is altijd een groot succes, maar omdat we afhankelijk zijn van particuliere booteigenaren kunnen niet alle Ons Tweede Thuis-cliënten ieder jaar meevaren. En we gunnen iedereen een paar ontspannen uurtjes op het water.” 

Foto's:  Voorzitter Rob Langelaan heeft er zin in. Voor een hapje en drankje werd gezorgd. Het Partyschip vertrekt vanuit Leimuiden. (foto's Ilse Zethof)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel