Waterweek morgen van start

Morgen klinkt het startschot voor de Westeinder Water Week. Een week vol activiteiten op en rond de Westeinderplassen. Tijdens de Waterweek ontdekken liefhebbers van watersport, ontspanning, cultuur en natuur wat de Westeinderplassen allemaal te bieden hebben. De week begint morgen met een zeilwedstrijd in het kader van de eredivisie: de Combi Westeinder.
 
Deze zeilwedstrijd duurt van 11 tot 16 uur. Vanaf het Surfeiland kan vanaf 12 uur door liefhebbers van zeilen worden deelgenomen aan de 'Rebel Dinghy Experience'. Zeilen met een snelle tweepersoons zwaardboot. Om 14:30 uur begint een ander soort proefvaart. Een culinaire vaartocht, voor lf drieopen boten ten bate van het goede doel. Dit jaar zamelt de organisatie (Lions Ophelia) hiermee geld in voor de Cliniclowns. Helaas voor degenen die dachten nog aan te kunnen monsteren: het Proefvaren is volgeboekt.
 
Programma
Maandag en dinsdag staan de festiviteiten even op een laag pitje. Om op woensdag weer te ontbranden met de 'opstapdag' van de windsurfclub en 's avonds de poeloversteek. Vanaf Leimuiden zwemmen getrainde atleten naar het Surfeiland. Ook is er 's avonds wederom een zeilwedstrijd en een feest bij Joseph aan de Poel met optredens van Danny Froger, Dave Miller & Saskia Soulful.
 
Van donderdag tot vrijdag is er een breed scala aan evenementen. Zowel voor de passieve als de actieve watersportliefhebber. Op de website of de Facebookpagina van de Westeinder Water Week is het volledige programma te zien. En hier worden ook de updates met recente foto's en filmpjes getoond. 
 
 
Foto's: de Westeinder Water Week van vorig jaar. (Foto's archief AV)
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel