Waterlelie beleeft topdagen

(bevat filmpje) Het zomerse weer trekt veel mensen naar de waterkant. Zwembad De Waterlelie is een van de favoriete plekken om verkoeling te vinden. Het idee om een zomerabonnement voor de jeugd in te voeren, bleek zeer geslaagd. Er zijn zo’n 250 abonnementen verkocht, laat hoofd zwemzaken Marjorie Meijer weten.

De afgelopen week werd het zwembad dagelijks door zo’n 1200 mensen bezocht. Er waren zelfs dagen bij dat het aantal naar de 1500 ging. De badgasten komen niet alleen uit Aalsmeer. Uit de wijde omgeving komen liefhebbers hier zwemmen of gewoon een dagje relaxen.

Het zwembad doet er veel aan om het de badgasten naar de zin te maken. Zo worden er door de dag heen afwisselende activiteiten georganiseerd. De ene keer een waterballonnengevecht, de andere keer aquarobics. Regelmatig zijn er jonge deejays die voor de muzikale omlijsting mogen zorgen.

De reacties op het zomerabonnement zijn lovend. Voor 20 euro onbeperkt zwemmen in de zomervakantie. Zowel de gebruikers als het zwembad zijn er enthousiast over. “Er wordt veel meer gezwommen en dat is precies de bedoeling. Lekker bewegen voor weinig geld. Bij zes bezoekjes heb je het abonnement er al uit. Er zijn kinderen die al bijna 20 keer zijn geweest. Daar gaan we volgend jaar zeker mee door,” aldus Meijer.

Foto’s: Afgelopen donderdag werden de badgasten uitgedaagd mee te doen met een workout aquarobics. Gegeven door badmeester Michel en Roy en Justin Huiskens. Foto’s en film Arjen Vos (zie ook de gallery)

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel