Wat deed bus op Hornweg?

De bus die zich gistermiddag onder het viaduct klem reed had nooit op de Hornweg terecht moeten komen. Zoals we gisteren schreven dat Connexxion een tijdelijke nieuwe route via het bedrijventerrein op de Hornweg richting Middenweg heeft, klopt niet. Die gegevens waren gebaseerd op wat Google laat zien over de omleiding.

Wie op internet informatie zoekt over de omleiding, krijgt namelijk een plattegrond te zien met de (zogenaamde) nieuwe route van bus 342. Tevens wordt gemeld dat er een halte Hornweg zou zijn. In werkelijkheid rijdt de bus over de Zwarteweg via Molenvlietweg en Middenweg naar de nieuwe N201 en laat de Hornweg rechts liggen. Behalve de dienstdoende chauffeur van gisteren dan die mogelijk door de verandering en de plattegrond in verwarring was geraakt. De voorlichter die we gisteren spraken gaf aan ook niet helemaal op de hoogte te zijn van deze omleiding.

Overigens was het bergen van de gestrande bus nog een heikel karwei. Na uren bezig te zijn geweest ontstond er plotseling rook in een van de accupakketten. Het bergingsbedrijf waarschuwde daarop de brandweer die zorgde voor koeling van het systeem.

Foto Laurens Niezen Fotografie, afbeelding Google

Eén reactie

  1. Direct na de aanrijding van de bus tegen het viaduct werd door een buurtbewoner de brandweer en de politie gebeld, omdat er direct rook vanaf het dak van de bus zichtbaar werd (accu’s). De politie en brandweer waren zeer snel ter plaatse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel