Wandeling langs kerstverhaal

Een van de tafereeltjes die tijdens de wandeling te zien zijn. (Foto pr)

Door: redactie. Van zaterdag 17 tot dinsdag 27 december organiseren negen kerken uit Aalsmeer en Kudelstaart een kerstwandeling door het centrum van Aalsmeer. Langs tien verschillende plekken wordt het kerstverhaal uitgebeeld door middel van allerlei verschillende taferelen.

Net zoals twee jaar geleden, hebben verschillende kerken de handen ineen geslagen om samen een kersttocht door Aalsmeer te organiseren. Door middel van een wandeling door het centrum van Aalsmeer wordt het kerstverhaal verteld via een audiofragment op kerstfeestaalsmeer.nl en een tafereeltje. Met deze samenwerking kunnen mensen op eigen initiatief de wandeling lopen langs een vaste route. De route begint bij de Bloemenkiosk op het Raadhuisplein en vanaf daar kan via de website de route vervolgd worden.

De beste tijd om te lopen is tussen 16.00 en 20.00 uur. Dan staan alle lichtjes aan en kan het egeltje dat met je meegaat het beste gezocht worden. In deze donkere tijden is het extra mooi als iedereen de route ook zelf versierd en verlicht loopt, als teken van het licht van Kerst. Ook is er tijdens de route de gelegenheid om te doneren aan de Voedselbank Aalsmeer. Voor het lopen van de route is het van belang een opgeladen telefoon mee te nemen met internetverbinding waarop de route gevolgd kan worden en het verhaal te beluisteren is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin