VVD Valentijnstaart voor ‘Dag van je Leven’

Met de tradiotionele Valentijnstaart zette deVVD afgelopen vrijdag Dirk Box en Ria Bouwman in het zonnetje. Een officiële delegatie waarin niet alleen lokale VVD'ers zaten maar ook VVD-Statenfractielid Petra Kirch bezochten het stel in hun winkel Total Copy Service. Dirk en Ria ontvingen deze traktatie als dank voor hun inzet voor de stichting 'Dag van je Leven'.

Jaarlijks reikt de fractie van VVD Aalsmeer – Kudelstaart rondom Valentijnsdag een taart uit aan echte doeners. Mensen die zich inzetten voor de lokale gemeenschap. Veelal mensen die naast hun drukke dagelijkse werkzaamheden ook vrijwilligerswerk verrichten. 

Tijdens de uitreiking werd uitgebreid stil gestaan bij het werk van de stichting. Dirk Box vertelde dat zij ooit zijn gestart met een klein evenement met als doel mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking in de regio Aalsmeer de dag van hun leven te bezorgen. Inmiddels is dit evenement dusdanig gegroeid dat honderden cliënten van Ons Tweede Thuis jaarlijks genieten van een feestmiddag tijdens de feestweek.

Ook wordt er jaarlijks een boottour georganiseerd op de Westeinderplas en heeft de Stichting een snoezelbus geregeld. Deze is speciaal voor cliënten van Ons Tweede Thuis die niet meer in staat zijn om zelf te reizen.

Foto: boven vlnr Ria Bouwman en Dirk Box, daarnaast de VVD'ers Marjanne Vleghaar, Jan Bouwmeester, Petra Kirch, Nanda Houet en Dirk van der Zwaag. Foto's VVD

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin