Vrouwen in wasstraat baren opzien

Het is vandaag Internationale Vrouwendag, een dag waar met name in Oost-Europa uitbundig bij wordt stil gestaan en de bloemenhandel wel bij vaart. ook andere ondernemers besteden aandacht aan het fenomeen. Dat merken de klanten van Loogman vandaag als ze hun auto door de wasstraat sturen. De werkzaamheden worden uitsluitend door vrouwen uitgevoerd.

“Het is een idee van de vrouwen zelf,” zegt marketingmedewerker Daan, “het leek ze leuk om ook eens in de wasstraat te werken. Normaal werken ze op het hoofdkantoor, op de golfbaan of bij Huureenbox. In totaal zijn er 25 vrouwen die vandaag de auto's wassen.”

Flink aan de bak
Wat kantoorwerk betreft is vrijdag volgens Daan een rustige dag. Daar kunnen ze wel gemist worden. Hun werk wordt overgenomen door hun mannelijke collega's. Voor de wasstraat is het echter extra druk. “Veel mensen zijn terug van wintersport en willen hun auto nog even schoon hebben. De dames kunnen dus flink aan de bak.”

Overigens staan er normaal gesproken ook vrouwen in de wasstraat. Maar vandaag is er dus geen man te zien. Waar die zijn? “Een aantal heeft een vrije dag genomen. Dus eigenlijk is het voor hen een soort mannendag,” erkent de marketingman.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Alles Is Taal

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin