VrijMiBo op vrijdag de dertiende

Jeroen Mäkel en Ingrid van Mourik van Aalsmeer Lokaal (Foto archief AV/Arjen Vos)

Vrijdag de 13e is een perfecte dag voor een borrel. Een netwerkborrel welteverstaan. Na de zeer succesvolle VrijMiBo in juni op het terras bij Christiani Vino en Cibo gaat Aalsmeer Lokaal deze keer borrelen bij Café Op De Hoek in Kudelstaart. Op vrijdag 13 oktober van 16 tot 18 uur proosten ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en de regio op de herfst, de goede resultaten tot nu toe in 2023 en de toekomstplannen.

Beatle Raadschelders en zijn team staan klaar om de lokale ondernemers in de watten te leggen met een hapje en drankje. In dit gezellige dorpscafé annex restaurant is iedereen altijd welkom en dat zullen de ondernemers ook ervaren. Genoeg ingrediënten voor weer een gezellige netwerkborrel van hét ondernemersplatform van de regio Aalsmeer.

Ontdek Aalsmeer via nieuwe site
Aanmelden kan via de vernieuwde website van Aalsmeer Lokaal, en als je dan toch op de nieuwe site bent, ontdek Aalsmeer en haar ondernemers via de vele profielen van ondernemers die op dit regionale netwerkplatform te vinden zijn. Aalsmeer Lokaal staat voor verbinden, contacten leggen en zakendoen en dat komt allemaal samen op deze nieuwe site, waar ook vacatures van aangesloten bedrijven en evenementen in de regio te vinden zijn.

Sluit je ook aan bij Aalsmeer Lokaal
Zowel ondernemers als particulieren kunnen onderdeel worden van ons platform. Hoe dat gaat? Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van interessante evenementen, banen en bedrijven uit de regio Aalsmeer. Ondernemers kunnen zich aanmelden op aalsmeerlokaal.nl en een bedrijfsprofiel aanmaken. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Ingrid en Jeroen via info@aalsmeerlokaal.nl

(Partnerbijdrage Aalsmeer Lokaal)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin