Vreugdevolle ‘ouderwetse Bandjesavond’

Drukte en sfeer bij B-Loose op het podium naast Joppe

Door: Arjen Vos. Vijf jaar had het publiek moeten wachten op de zo vurig gewenste ‘ouderwetse Bandjesavond’ en nu het zover was liep het dorp ook echt uit om er met volle teugen van te genieten. Publiek blij, muzikanten blij, ondernemers blij. Geen wanklank te horen en geen wildplasser te zien. Met dank aan de organisatie die gezorgd had voor meer dan genoeg plaspunten en handhavers/agenten die nauwelijks hoefden in te grijpen.

Spannend was het alleen tussen negen en half tien toen Buienradar een flinke piek aankondigde. Er viel ook wel regen maar dat werd door de feestgangers eerder als een welkome verkoeling gezien dan als spelbreker.

Volgens een woordvoerder van het ondernemersfonds werd het aantal bezoekers tussen de vier en vijfduizend geschat. Zij konden van podium naar podium lopen met keuze uit zes bestemmingen en diverse muziekstijlen. Ver genoeg uit elkaar om geen last te hebben van elkaars geluid. Naast de organiserende cafés en restaurants hadden diverse andere horeca-ondernemers de boel open gehouden en ook zij deden deze avond goede zaken. Al met al een geslaagde avond, die naar een vervolg smaakt.

Zomeravond
Hopelijk voor de liefhebbers hoeft er niet nog eens vijf jaar gewacht te worden op de volgende editie. Het eerstvolgende muziekspektakel dient zich overigens nog deze zomer aan. Na het succes van vorig jaar wordt er opnieuw een Aalsmeerse Zomeravond op het Raadhuisplein georganiseerd. Zaterdagavond 24 augustus staat daarvoor ingepland.

(Foto’s: Arjen Vos, film Laurens Niezen, zie ook de galerij onder de advertentie van Eveleens Makelaars) 

 

 

3 reacties

  1. Was een super avond en hierbij bewijst Aalsmeer dat wij zonder narigheid kunnen feesten iedereen bedankt

  2. Was super gezellig. Bedankt en pluim voor de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin