Voordragen voor lintjes, het kan nog

Foto Arjen Vos

Door: redactie. Op 1 juli zou de gemeente alle aanvragen voor de lintjesregen van 2024 graag binnen willen hebben. Dat betekent dat er nog een kleine twee weken resteert om mensen met bijzondere verdiensten voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding.

Inwoners die iets bijzonders doen voor de samenleving, kunnen op voordracht van hun omgeving een lintje krijgen. De richtlijnen hiervoor schrijven onder meer voor dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Bijvoorbeeld als iemand zich langdurig heeft ingezet als vrijwilliger op het gebied van sport, kunst, cultuur, de kerk, pleegzorg of openbare orde en veiligheid. De onderscheiding kan alleen worden aangevraagd in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt, woont.

Indien u iemand wilt voordragen voor de algemene gelegenheid in april 2024 dan kunt u contact opnemen met Amanda Labee, medewerker Kabinetszaken van de gemeente Aalsmeer via (0297) 38 75 12 of via de mail:  amanda.labee@aalsmeer.nl. De aanvraag moet vóór 1 juli 2023 bij de gemeente ingeleverd zijn. Kijk voor meer informatie op aalsmeer.nl/lintjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin