Voorbereidingen Kudelstaartse veiling van start

Het is nog ver weg, maar het bestuur van de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart is alweer begonnen met de voorbereidingen voor de 15de editie. Zaterdag 9 mei vindt de jaarlijkse veiling plaats in Dorpshuis ’t Podium. Ieder jaar wordt veel geld opgehaald voor clubs en verenigingen in Kudelstaart die een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Vrijwilligers van de ouderensoos brengen in de week van 23 februari huis aan huis een informatiebrief rond in het dorp. Bij de brief zit een bon die kan worden ingevuld met de bijdrage van de Kudelstaarters. Deze kan worden ingeleverd in speciale bussen die in het winkelcentrum van Kudelstaart worden geplaatst.

Steuntje in de rug
Tijdens de afgelopen veertien edities werd zo’n € 247.000 bijeengebracht. Dit jaar wordt de grens van een kwart miljoen overschreden. Het lokale verenigingsleven kan dit jaar weer profiteren van de veiling als er een aanvraag gedaan wordt voor een, goed onderbouwd, project. Aanvragen kunnen ingediend worden via de website tussen 15 maart en 30 april.

Bekijk hier het verslag, met filmpje, van vorig jaar. 

Foto: veel mooie spullen en bijzondere diensten komen onder de veilinghamer. (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin