Voor Nostalgische Filmmiddag nog kaarten te koop

Schaatsen langs de Oosteinderweg in 1942

Door: redactie. De avondvoorstelling van het tiende Nostalgisch Filmfestival mag dan helemaal uitverkocht zijn, voor de middageditie zijn wel kaarten beschikbaar. De kaarten kunnen voor tien euro per stuk (inclusief koffie/thee/garderobe) worden gekocht in het Boekhuis van dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

Het programma dat Dick Piet heeft samengesteld en ook zal presenteren, is ’s middags gelijk aan dat van ’s avonds. De films dateren uit de periode 1930 – 2000, waarbij de nadruk ligt op de naoorlogse jaren. Alle ‘hoeken en gaten’ van oud Aalsmeer herleven volgens Piet op de drie grote LED-schermen in de feesttent: “De onderwerpen zijn zeer gevarieerd, teveel om op te noemen.”

Evenals voorgaande jaren, belooft deze jubileumeditie weer een reünieachtig feest te worden. “Niet alleen is het weg zwijmelen bij de nostalgische beelden, ook betekent de filmmiddag en -avond voor menig bezoeker een weerzien met oude bekenden, die men soms vele jaren niet meer heeft gezien of gesproken,” aldus de samensteller en presentator.

Lees vorig bericht

Kunstexpo groots aangekondigd

Lees volgend bericht

Waterballet op Molenvliet


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *