Vliegoverlast blikvanger op wijkoverleg Oost

De vliegoverlast van de Aalsmeerbaan is maandagavond de blikvanger op het wijkoverleg in Aalsmeer-Oost. Rob Lutgerhorst van het Regioforum van de Omgevingsraad Schiphol en Gerrit Jan van de Lagemaat van de deze zomer opgerichte bewonersvereniging Behoud Woongenot Aalsmeerbaan zullen een toelichting geven op actuele ontwikkelingen rond Schiphol.

Zo geven beide lokale deskundigen aan welke afspraken er voor Aalsmeer zijn gemaakt en wat het effect ervan zal zijn op de bewoners. Het wijkbestuur hoopt dat ook de uitgenodigde wethouder Tom Verlaan van Schipholzaken op het overleg afkomt en zijn zegje zal doen.

Successen voor jeugd
Daarnaast is er aandacht voor de jeugd, die de laatste maanden volgens het wijkbestuur een aantal successen wist te behalen: het bruggenfestival, de straatspeeldag en de opening van jeugdhonk De Keet aan de Aalsmeerderweg. Ook aan bod komt een initiatief van Janna van Zom om gevels van woningen te voorzien van gedichten.

Het wijkoverleg 24 augustus vindt plaats in brede school De Mikado aan de Catharina Amalialaan 66 en begint om 20.00 uur (eindtijd 22.00 uur). Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Na afloop kan er worden nageborreld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel