Vliegend door supermarkt dankzij DownTown

Een van de hoofdprijzen van de grote DownTown Ophelia-loterij op zaterdag 2 juni was de minuut gratis winkelen bij de Jumbo in de Ophelialaan. Bedrijfsleider Jelmer Hesseling had hiermee zelfs twee prijswinnaars gelukkig gemaakt.

Afgelopen zaterdagochtend mochten Lisa de Jong uit Aalsmeer en Herman Plasmeijer uit Kudelstaart hun slag slaan in de supermarkt. Na wat tips over de beste strategie en waar te beginnen, mochten ze een minuut lang 'losgaan'.

Bescheiden graaien
Dat bleek nog best lastig, want de tijd ging snel en wat moest je zo snel pakken? Beiden begonnen bij het vlees, waarna Herman en zijn vrouw zich richting shampoo en wasmiddelen haastten. Lisa ging voor een feestje met vrienden, want haar route liep via de drank naar onder andere de chips.

Ze moesten allebei goed aangemoedigd worden door de Jumbo-bedrijfsleider, want zomaar graaien vonden ze in hun bescheidenheid best nog wel vervelend. De gezamenlijke buit was ruim 300 euro. Het bosje bloemen en een taart maakten het feestje voor de prijswinnaars compleet.

Foto: (boven) bedrijfsleider Jelmer Hesseling met de prijswinnaars voor de winkel. (Onder) de prijswinnaars vliegend door de winkel. (foto's Ilse Zethof)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel