VIPersoneel gezocht voor DownTown Ophelia

Stichting DownTown Ophelia organiseert op zaterdag 2 juni in de Ophelialaan weer haar grote evenement met een boodschap. Mensen met een verstandelijke beperking mogen die dag meehelpen in de winkels, de horeca, bij de kappers, op de braderie, bij Radio Aalsmeer en op straat. 

Deze week is de inschrijving voor het VIPersoneel open gegaan op de website. De organisatie hoopt dat er weer net zoveel deelnemers zullen komen, of zelfs meer, dan vorig jaar maart. Toen werd het ondanks het koude en regenachtige weer een succes en konden de deelnemers laten zien dat ze meer kunnen dan dat er over het algemeen van hen wordt verwacht. 

Dertien uur lang gezelligheid
Iedereen kan deze dag steunen door naar de winkelstraat te komen en het speciale VIPersoneel aan het werk te zetten en houden. Vanaf tien uur is er een braderie, zijn er kinderspelletjes, workshops en is er een podium met optredens, een speciale modeshow en kun je prijzen winnen bij de loterijen. Tot elf uur in de avond blijft het op en rond het podium gezellig met muziek, een terras en BBQ.

Donaties zijn meer dan welkom. Meer informatie is hierover te lezen op de DownTown Ophelia website onder het kopje sponsors. Daar staan alle mogelijkheden en contactgegevens. 

Foto's: archief AV

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel