Verzin en win: wie wint Gouden Gniffel..?

We wijken vandaag af van het vertrouwde stramien en roepen uw hulp in bij het bepalen van de allerleukste verzin-en-winfoto van het afgelopen jaar. Als redactie hebben we alle winnaars van 2019 nog eens tegen het licht gehouden en daar een top vijf uit samengesteld. Bekijkt u de onderstaande foto's nog eens goed en geef uw stem aan degene die uw mondhoeken het verste laten opkrullen.

Komende dinsdag, op onze eerste officiële nieuwjaarsreceptie, waarvoor u overigens van harte bent uitgenodigd, reiken wij aan de democratisch aangewezen winnaar de 'Gouden Gniffel' uit. De genomineerden hebben intussen allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen en kunnen zich dinsdag opmaken voor een spannende ontknoping. Dezelfde avond wordt overigens ook de Han Carpay Trofee overhandigd. Maar daarover later meer.

U kunt stemmen door op de link te klikken en op het stemformulier wat dan verschijnt uw favoriet aan te vinken. Dat kan slechts eenmaal per emailadres. We juichen het van harte toe als u zoveel mogelijk mensen in uw omgeving enthousiasmeert hetzelfde te doen. Immers, hoe meer stemmen, hoe meer vreugd! De stemming sluit maandagavond 20:00 uur.

Het woord is weer aan u. 

Klik hier om te stemmen

 

(advertentie)

 

4 reacties

  1. Foto van Bart Gersen.
    Erg leuk met alle oudjes met rollator.
    Het is net de grote groep van Hendrik Groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin