Verrassing en verbinding in aanloop naar veiling

Mike Multi geflankeerd door bestuursleden Eppo Buskermolen (l) en Ad Verburg (Foto pr)

Door: redactie. De twintigste Kudelstaartse veiling belooft volgens de organisatie een klapper te worden. “Noteer voor alle zekerheid de datum: 13 mei, de dag voor Moederdag. Het wordt een avond waarop ’tout’ Kudelstaart elkaar in Dorpshuis ’t Podium kan ontmoeten,” aldus de stichting in het meest recente persbericht.

De Kudelstaartse veiling is bij uitstek een bijeenkomst waar de verbinding centraal staat. “Een avond die je niet gemist wilt hebben. Al was het maar vanwege de prachtige bossen rozen om mee naar huis te nemen voor Moederdag.”

Verrassende diensten
De verbinding merkten ook bestuursleden van Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart die de afgelopen tijd diverse bedrijven bezochten. Daar werd enthousiast ondersteuning aangeboden. Zo bood onder meer Mike ‘Multi’ van der Laarse namens Multi Supplies banners aan die binnenkort aan de dorpsgrenzen zullen verschijnen. In het winkelcentrum worden volgende week de bussen geleegd waarin inwoners op formulieren konden aangeven wat zij aan bedragen, goederen dan wel diensten wilden aanbieden. “Met name die diensten vinden geweldige aftrek,” zo meldt de organisatie. Ervaren veilingmeesters zullen tijdens de avond tal van verrassende diensten aan de man/vrouw proberen te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin