Verkoop ‘smart’-starterswoningen gestart

Op deze plek worden de smartwoningen gebouwd (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Deze week is de inschrijving begonnen voor de 24 starterswoningen die gebouwd gaan worden op het voormalige terrein van Voetbalvereniging Aalsmeer tussen IKCA Triade en de Zwarteweg. De inschrijving loopt tot 18 januari 2021, 12:00 uur. De toewijzing wordt niet gedaan op volgorde van binnenkomst. Bouwer is Timpaan, bemiddelend makelaar Thea de Groot.

(Beeld Timpaan)

Het gaat om zogenaamde ‘smartwoningen’ die door Timpaan zelf zijn ontwikkeld en waarvan al voorbeelden zijn gebouwd in De Kwakel. De woningen komen rug-aan-rug te staan en worden in een zeer kort tijdsbestek gebouwd. De bouwduur beslaat maximaal zeven maanden en start nog voor deze zomer. De woningen zijn circa 68 vierkante meter groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Daarnaast heeft elke woning beschikking over een tuintje. Het is volgens de ontwikkelaar een ideale woning voor kleine huishoudens, waaronder starters. Prijzen zijn van €199.950 tot €229,950 vrij op naam. De 24 woningen worden verdeeld over drie woonblokken: één blok van vier woningen en twee blokken van tien woningen.

Inwoners uit Aalsmeer krijgen voorrang bij de toewijzing.

Klik hier voor meer informatie

3 reacties

  1. En van welke materialen worden deze woningen dan wel gebouwd? Ik lees er geen woord over!

  2. Goede actie, volgens mij moeten er nog meer woni gen komen voor de jongeren. Alleen vraag ik me af of ze dit kunnen betalen ? Zijn de woningen niet veel te duur ten opzichte van de m2 ?
    Per m2 3235,- ??

  3. Ik zou graag een starterswoning willen. Ik woon nu in een starters woning van Eigenhaard waar ik binnen kort uit moet. Ik heb me hele leven in Aalsmeer gewoon en ook gevoetbald bij deze club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel