‘Vergeten vaardigheden’ in Historische Tuin

Messen slijpen; een vergeten vaardigheid? (Foto: archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) Kan jij kleding herstellen? Een nieuwe stekker aan een apparaat maken? Messen slijpen? Je band plakken? Planten gezond herpotten? Zo niet, dan is dit dé middag voor jou. Op zaterdagmiddag 1 juni, van 13 – 16 uur, zijn er workshops in de Historische Tuin.

In het digitale tijdperk raken we soms de kennis kwijt van praktische vaardigheden die ‘vroeger’ heel gewoon waren en die iedereen in het dagelijks leven kan gebruiken. Spijker je kennis bij tijdens deze leuke en laagdrempelige middag. Het repareren en onderhouden van je kleding, apparaten, messen, fiets en planten is niet alleen nuttig en goedkoper, het is ook nog eens duurzaam. Door producten minder snel weg te gooien en te vervangen, help je Moeder Aarde (en je portemonnee).

Op zaterdag 1 juni is er de mogelijkheid om meerdere workshops te volgen, waarin je in driekwartier de basis leert. Alle kneepjes, alle ‘eigenlijk zou ik dit moeten kunnen’, alle tips en tricks leer je van handige leraren, zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met nieuwe vaardigheden.

Deze dag wordt georganiseerd door de Zin-Inn Aalsmeer en de Historische Tuin. Kaarten zijn te koop via de website van de historischetuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin