Verbouwereerd na prijzenregen

'Vraag om Bloemenzegels, u heeft er recht op'. Deze gevleugelde uitspraak zorgt er al vele jaren voor dat de succesvolle spaaractie een climax beleeft met een waar prijzenfestival. Uit de duizenden ingeleverde zegelboekjes was onder toeziend oog van notaris Geert Labordus een gezelschap van 30 prijswinnaars getrokken. Gisteravond in The Beach werd duidelijk wie met welke prijs naar huis ging.

Voor de uitreiking was oud-burgemeester Hoffscholte bereid gevonden. Met zijn gebruikelijke flair en vrolijkheid maakte hij de ene na de andere prijswinnaar gelukkig. De apotheose was het weggeven van de Kia Picanto, een niet kinderachtige hoofdprijs beschikbaar gesteld door de Bloemenzegelwinkeliers en Vaneman Automotive.

Unicum
Deze automobiel ter waarde van bijna 12.000 euro kwam terecht bij Jan Brockhoff. En dat was gelijk dubbel feest bij deze gelukkige winnaar want even daarvoor had hij ook al de zogenaamde Poedelprijs gewonnen, een versierd plakkaat met vele waardebonnen. Een unicum: 
Poedel- en hoofdprijs waren in het 65-jarig bestaan van de Bloemenzegels nog nooit door dezelfde persoon gewonnen. Het besef dat hij daadwerkelijk de winnaar was van een auto, drong maar heel langzaam tot de Aalsmeerder door.

De tweede prijs, een cadeaubon van 750 euro van Henrita Footwear, ging naar de familie Luijten uit Aalsmeer, de derde prijs, twee cadeaubonnen van Bertram en Brood van elk 250 euro naar de familie Manten uit Aalsmeer en Beek uit Aalsmeerderbrug. De familie Kriebel uit Nieuw Vennep ging met de tv van Hartelust naar huis.

Verreweg de meeste prijswinnaars kwamen uit Aalsmeer maar er waren er ook uit Amstelveen, Amsterdam, Wilnis en de Haarlemmermeer.

Foto's: (vanaf boven) een verbouwereerde Jan Brockhoff krijgt de auto uit handen van Dirk van der Wal van Vaneman Auotmotive en Annemieke Treur van de Bloemenzegelwinkeliers, hoofdprijswinnaars en organisatie bij elkaar. Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Waning Tweewielers.

(advertentie) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin