Veilingbussen in winkelcentrum Kudelstaart

Ga je in winkelcentrum Kudelstaart boodschappen doen, dan kun je er bijna niet omheen. De speciale ‘Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart’-bussen zijn weer geplaatst. Inwoners van het dorp kunnen hun ingevulde veilingformulieren hier heel de maand maart in deponeren.

Kudelstaarters hebben formulieren ontvangen waarop aangegeven kan worden wat voor bijdrage ze willen leveren aan de vijftiende editie van de veiling. Dat mag een financiële bijdrage zijn, een product of een aangeboden dienst. En juist die zijn in trek tijdens de veilingavond, die dit jaar op 9 mei in het Dorpshuis plaatsvindt.

Steuntje in de rug
De Kudelstaartse veilingavond is een succes in het dorp. De veertien vorige edities hebben bij elkaar een bedrag van € 247.000 bijeengebracht. Dit geld is naar lokale clubs en verenigingen gegaan die een steuntje in de rug konden gebruiken. Een avond voor en door Kudelstaart, die in deze vijftiende editie de grens van een kwart miljoen zal passeren.

Vorig jaar ontvingen de Stichting Dorpshuis Kudelstaart, Korfbalvereniging VZOD, Voetbalvereniging RKDES, Muziekvereniging Flora, Handboogvereniging Target, Scouting Tiflo,  Samen op Weg-gemeente Kudelstaart, het RK Kerkbestuur Sint Jan Geboorte, Schaakclub ’t Kalende Pionnetje, Stichting Dag van je Leven, Badmintonvereniging Volant ’90, Stichting Jeugdbelangen Kudelstaart, Carnavalsvereniging De Pretpeurders, Buitenspeeldag Kudelstaart, Sjoelclub Aalsmeer en Ouderensoos Kudelstaart een bijdrage uit de veiling.

Goed onderbouwd doel
Verenigingen, clubs en stichtingen uit Kudelstaart die voor een goed onderbouwd doel (of jubileum) in aanmerking willen komen voor een bijdrage in 2015 kunnen tot en met 30 april een aanvraag indienen bij Kudelstaart voor Kudelstaart. Het aanvraagformulier kan worden gedownload van de website.

Bent u het formulier kwijt? Het is hier te downloaden. 

Foto: in winkelcentrum Kudelstaart staan verschillende veilingbussen (foto Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin