Veiling vol verrassingen

'14 Het theaterspektakel' (Foto pr)

Door: redactie. Nog anderhalve week en dan barst het veilingfeest in het Kudelstaartse Dorpshuis echt los. De twintigste veiling Kudelstaart voor Kudelstaart kent een gevarieerd aanbod, verdeeld over 300 kavels. Een van de hoogtepunten is een VIP bezoek aan het AFAS theater inclusief diner en kaartjes voor de musical ’14 Het theaterspektakel’.

Voor iedereen en elke beurs valt er 13 mei vanaf 20:00 uur mee te bieden. Elke kavel heeft speciaal met het oog op Moederdag, ook de toevoeging van bloemen en planten.  Een van de opvallende kavels is een geborduurd wandkleed van priestergewaden, gemaakt door vrijwilligers van de St. Jan Geboorte. Naast veel tuinplanten wordt er vijf kubieke meter grond of zand door Loonbedrijf Arthur Bon beschikbaar gesteld. Verder kan geboden worden op boottochten, cabrio ritten, kwaliteitswijnen en een heuse Kudelstaartse bierkist.

Rond half elf kan wordt de prijs opgevoerd voor de diensten van Burgemeester Gido Oude Kotte, die zelf ook aanwezig zal zijn.

Een bijzondere kavel is geschonken door Ton en Wil van der Veldt van AFAS Software, namelijk een rondleiding voor tien personen in het unieke kantorencomplex van AFAS in Leusden, gevolgd door een diner en ’s avonds een theaterbezoek in het nieuwe AFAS theater naar de musical over het leven van Nederlands icoon Johan Cruijff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin