Veiling Kudelstaart richt zich vooral op diensten

De organisatie van de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart doet een beroep op alle huishoudens van het dorp om na te denken over een product of dienst die aangeboden kan worden op de aankomende veiling. Om de dorpsgenoten tot nadenken aan te zetten zijn er huis-aan-huis 4000 brieven bezorgd. Op de bijgevoegde bon kan worden ingevuld op welke manier mensen iets willen bijdragen.
 
De organisatie hoopt dat er vooral diensten worden aangeboden. Als voorbeeld geven zij aan dat iemand die goed kan strijken aanbiedt om een was te strijken. Een andere suggestie is een cabriorit of een vaartochtje, al dan niet vergezeld van een hapje en/of drankje. Met het aanbieden van diensten hoopt de organisatie de wisselwerking tussen dorpsgenoten te vergroten.
 
Inleveren van ingevulde bonnen kan in speciale bussen die deze week in het winkelcentrum Kudelstaart zijn geplaatst. Die staan bij Bakkerij Van Leeuwen, Slijterij Gall & Gall en Supermarkt Albert Heijn in Kudelstaart. Inleveren kan daar tot en met 10 april.
 
In de afgelopen achttien veilingen werd bij elkaar 322.000 euro bijeengebracht, die opbrengst werd verdeeld over zo’n 40 lokale clubs. De veiling vindt plaats op zaterdagavond 11 mei in het Dorpshuis.
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin