Veiling biedt voor elk wat wils

Kudelstaart telt af naar zaterdag. Om acht uur in de avond klinkt de eerste hamerslag waarmee het jaarlijkse veilingspektakel in het Dorpshuis begint. Veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema wacht een zware maar mooie taak om de 300 kavels aan de man te brengen. De opbrengst is zoals gebruikelijk voor het Kudelstaartse verenigingsleven
 
Er is zoals ieder jaar weer veel variatie bij de ingebrachte spullen. Een willekeurige greep uit het aanbod: één big bag speelzand, twee uur strijken, drie helleborus planten, vier uur Franse les, vijf kuub zand en zes wijnglazen. Maar ook yogales voor maximaal acht kinderen, tien keer auto wassen, een 24-delige serviesset, 100 consumpties inclusief zaal, geluid en DJ in het Dorpshuis.
 
Alfabet
Daarnaast komt er een heel alfabet onder de hamer met een APK-keuring, Broedhok, Chocoladefondue, Diner voor twee personen, Elektrische tandenborstel, Frietzakhouder, Grillplaat, Hogedrukspuit, I-pad hoes, Jumbokruik, Kussenset, Loopfiets, Muziekles voor één jaar, Orchideeën, Paling, Ringsleutelset, Sinterklaas en Zwarte Piet-bezoek, Viltstiften, Wokgasbrander en een Zaklantaarnset. 
 
Rozen voor moeder
Omdat de veiling duurt tot de kleine uurtjes van de moederdagzondag, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, en 70 bossen rozen worden aangeboden. Mooie binnenkomers voor de Moederdag!
Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer: spellen, een grote kindertractor, een hamsterkooi, kabouter, een halve dag kinderfeestje in een kielboot, een slee, konijnenhok  of een jaar muziekles voor een kind of een teddybeer.
 
Website en Facebook
De complete kavellijst is in te zien op de website: veilingkudelstaart.nl of via facebook: www.facebook.com/veilingkudelstaart
 
Bijdragen
Lokale verenigingen  en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten kunnen tot 6 mei worden ingediend via een formulier op de website. Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs.
 
Foto: Gert Ubink en Dick Venema zijn er klaar voor. (Foto st. KudelstaartvoorKudelstaart)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin