Veiligheid en Schiphol op wijkoverleg Oost

Op het eerste wijkoverleg in Aalsmeer-Oost dit jaar zijn er maandag twee presentaties over veiligheid. Rob Pommerel van de brandweer vertelt over het nut van rook- en koolmonoxidemelders. In nieuwe huizen zijn ze doorgaans verplicht, in oudere zijn ze vaak niet aanwezig terwijl ze volgens Pommerel wel bijdragen aan de brandveiligheid van een woning.

Vrolijker van aard is een initiatief van een groepje rond Denise van der Staaij, Bobbie's Buurt. Het gaat daarbij om acties om bewust de eigen buurt veilig te houden. Wie een voorproefje wil, kan kijken op de Facebook-pagina van de groep.

Aalsmeerbaan vaker gebruikt
Ook aan bod komt de stand van zaken rondom Schiphol. Hoe zit het met het vaker gebruiken van de Aalsmeerbaan zoals Schiphol wil? En hoe zit het met het ultrafijnstof van vliegtuigen waarover in de media berichten verschijnen?

Het wijkoverleg op 9 februari vindt plaats in brede school De Mikado aan de Catharina Amalialaan 66 en begint om 20.00 uur. Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden van harte welkom. Na afloop kan er worden nageborreld.

Illustratie: logo van Bobbie's Buurt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel