Veel vlagvertoon tijdens Koningsdag

Een bewoonster van de Hortensialaan hangt haar vlag buiten

Wie zich gisteren tegen de adviezen in toch op straat begaf, moet het opgevallen zijn dat er veel gevlagd werd. Maar weinig vlaggenstandaards die leeg bleven. Bij aaneengesloten huizenblokken hing de driekleur, in veel gevallen zelfs aangevuld met een wimpel, strak in het zonnetje naar beneden. Wapperen deden ze pas aan het einde van de middag toen de wind wat meer aantrok.

Deze twee oranjegezinde dames kwamen elkaar tegen toen ze de hond uitlieten

Het vlagvertoon zal ongetwijfeld samen hebben gehangen met het feit dat er buiten de deur maar weinig te beleven viel. Met het aanbrengen van de roodwitblauwe gevelversiering werd er voor het gevoel tenminste nog iets feestelijks gedaan. Ook hulden veel mensen zich voor de gelegenheid in oranje outfits. Dat was op straat te zien, maar ook in de vele auto’s die in de rij stonden voor de diverse bakkerijen.

 

Tekst en foto’s Arjen Vos

 

Eén reactie

  1. “Wie zich gisteren tegen de adviezen in toch op straat begaf…..” Wéér zo’n beschuldigende zin door AalsmeerVandaag. Het RIVM geeft aan dat een ommetje in de omgeving gewoon mag, mits je je aan de richtlijnen houdt.
    Wees dan consequent, en ga dan als AalsmeerVandaag ook niet meer de straat op. Jullie hebben juist de drukste punten bezocht die er waren om daar over te schrijven dat het er zo druk was.
    Of gelden de adviezen van het RIVM (vermijd drukke plaatsen) niet voor jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel