Vanmiddag Jaarmarkt Kudelstaart

In en rond winkelcentrum Kudelstaart wordt vanmiddag van 14.00 tot 21.00 uur weer de jaarlijkse jaarmarkt gehouden. Er komen ruim honderd kramen waar verschillende winkeliers, marktkooplui, bedrijven en creatieve hobbyisten hun spullen aan de man en vrouw brengen.

Initiatiefnemer Richard Piller organiseert deze jaarmarkt dit jaar voor de vierentwintigste keer en het concept lijkt een succes te zijn. Ieder jaar wordt de jaarmarkt goed bezocht.

Terras en optredens
Naast de verkoop van allerlei soorten spullen, zoals kleding, sieraden, schoenen, tassen, speelgoed, cadeau- en tuinartikelen en nog veel meer, zijn er ook verenigingen en goede doelen aanwezig, zoals het Show- en Jachthoornkorps Kudelstaart.

Er wordt ook voor de nodige entertainment gezorgd. Net als ieder jaar is Clown Kees er met optredens voor de kinderen en verzorgt Jan Spring in ’t Veld weer de muziek. Kinderen kunnen zich vermaken in onder andere de draaimolen en kunnen geschminkt worden.

Op het plein wordt er een groot terras ingericht waar iedereen kan genieten van een drankje. SV Omnia 2000 komt daar ook laten zien wat de leerlingen in de verschillende lessen leren, zoals zumba en turnen.

Foto: van alles te koop op de jaarmarkt (foto archief AV)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel