Vanavond weer @BorrelAalsmeer

Het is weer de tweede donderdag van de maand, dus tijd voor @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis. Netwerken met een knipoog is de doelstelling voor ondernemers groot en klein, freelancers en werkzoekenden. Vanavond vindt de 35e editie van de netwerkborrel plaats.

Kunstenares Jiska Sharon exposeert en illusionair komiek Niels Harder ‘the Weirdo of Magic’ gaat een energieke show geven. Fotografe Mariska van Hierden legt het evenement met haar camera vast.

Netwerken en winnen
Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom en na 20.00 uur staat er een lange tafel klaar zodat de netwerkers die dat willen, gebruik kunnen maken van het speciale @BorrelAalsmeer-menu. En bij inlevering van je visitekaartje maak je kans op verschillende prijzen. Zo worden er kaarten voor een voorstelling van BabaBoom ComedyClub Aalsmeer, dinershow Brooklyn Nights, de documentairefilm L’Chain to Life en Baantje in het Crown Theater weggegeven.

Ook maak je kans op een videopitch-opname aangeboden door Miranda Gommans Tekst & Kantoor en de Bruijn Videoproductie, een Extended DISC assessment door Sandler Training Amsterdam en een gratis stand op het Ladiesevent van 25 november. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel