Vanavond weer @BorrelAalsmeer

Netwerkers kunnen vanavond weer een ‘avondje uit’ beleven bij @BorrelAalsmeer. Door de zomerperiode is er geen officieel programma, maar ondernemers, groot en klein, freelancers en werkzoekenden kunnen bij Restaurant Welkom Thuis op het dakterras bijpraten, ideeën uitwisselen en netwerken.

Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur bij de 33ste editie van de netwerkbijeenkomst en de entree is gratis. Om 18.15 uur vindt het netwerkspel plaats, dus neem voldoende visitekaartjes mee. Een hapje blijven eten kan ook, want vanaf 20.00 uur kan iedereen genieten van de speciale daghap aan een lange tafel.

SAIL2015
Een weekje later kun je op een unieke locatie netwerken, want dan vindt SAIL2015 plaats waarbij je een all inclusive netwerkarrangement kunt boeken aan boord van de MS De Jordaan. Voor €135,- kan iedereen op donderdag 20 augustus om 19.00 uur aan boord in de Houthaven in Amsterdam.

'Netwerken met een Knipoog' (BorrelAalsmeer, BorrelLinge en BorrelLisse) wist een optie te krijgen op diverse plaatsen op de 'Amsterdamse Feestboot' MS De Jordaan voor de avondvaart. Het is ook te boeken voor individuen, kleine en grotere groepen.

Zie alle tall ships van dichtbij en vaar mee. Voor meer informatie zie de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel