Van Hest stopt als voorzitter wijkoverleg Oost

Sem van Hest stopt per 1 januari als voorzitter van het wijkoverleg van Aalsmeer-Oost. Hij bekleedde die functie bijna twee jaar lang, precies in de periode dat de wijkbesturen een brede en meer verbindende rol in een wijk gekregen hebben. Reden voor vertrek is uitbreiding van zijn werkzaamheden in de avonduren.

Desgevraagd zegt Van Hest het moeilijk te vinden om één hoogtepunt tijdens zijn voorzitterschap te noemen. “Ik kijk met genoegen terug op de eerste wijkschouw in Oost en de betrokkenheid van veel bewoners langs de route. Dat zie ik ook terug in de bewonersgroepen die ontstaan in straten en tijdens wijkoverleggen, zoals de veiligheids-, stapstenen- en hondenwerkgroep,” zegt hij.

Bruggenfestival
Hoewel hij er zelf maar een “kleine bijdrage” aan heeft geleverd, kijkt Van Hest ook “met veel plezier” terug naar het opzetten van het Bruggenfestival, waarin de verbindingsfactor bepalend is – tussen jong en oud en tussen de oude en nieuwe wijk. Het succes van de wijkkrant, “die body heeft gekregen”, doet hem eveneens deugd.

(Foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel