Valetparking op de openbare weg

Terwijl een groot deel van het 'Green Park' beter 'Car Park' genoemd kan worden, lijkt het erop dat er ook Schiphol-geparkeerd wordt op de openbare wegen in Aalsmeer. Langs de Oosteinderweg zijn geparkeerde auto's gesignaleerd waarvan het vermoeden bestaat dat die daar zijn weggezet door bedrijven die valetparking aanbieden.

In een redelijk recent verleden waren andere gebieden ook populair onder dergelijke bedrijven. Onder andere de Machineweg, bedrijventerreinen aan de Hornweg en Hoge Dijk waren eerder gewilde valetparking-plaatsen. Ervaring leerde overigens dat de eigenaren van al dat blik hun handen konden wassen in onschuld. Zij wisten niet beter dan dat zij hun trouwe vierwieler op een bewaakt terrein achterlieten.

Lone wolf
In diverse media wordt gesproken over buurtbewoners die zich 'groen en geel' ergeren aan deze trend van wildparkeren. Of het er meerdere zijn of 'just a lone wolf' vertelt het verhaal niet, maar het is in elk geval een feit dat geparkeerde auto's worden voorzien van een briefje met daarop de tekst 'Hier geen Schiphol parking!'. 
 
Tekst: Mariëlle Wegman, foto's: Laurens Niezen
 
(advertentie)

5 reacties

 1. Ik woon alweer een tijdje in Belgie maar daar hebben ze dit problem snel opgelost. Blauwe zone maken met maximale parkeertijd 11uur. Fanatiek parkeercontrole uitvoeren en het problem was snel opgelost.

 2. Tja mijn kunstwerk van de Kunstploeg ging er al over vorig jaar.

 3. Bij mijn zuster in het oude gedeelte van Hoofddorp was het ook erg.Op aanraden van de bewoners is een groot gebied een blauwe zone geworden. de bewoners voor heel weinig geld een parkeerkaart. probleem opgelost .Moet in Aalsmeer ook kunnen. Henk de vries

 4. Maak je niet druk.
  Ondanks de algemene goedbedoelde waarschuwing, maak je niet druk met deze oververhitting, kan ik het toch niet laten.

  Zoals we zien op de foto hierboven, blijft Schiphol Aalsmeer gewenst of ongewenst, onaangekondigd binnen dringen, als het hun uitkomt.

  Of het nu in de gekoelde raadszaal is of in mijn kamertje waar de temperatruur oploopt tot 40 graden.

  Ik maak me wel druk!

 5. Misschien kan de politie bekeuren voor wielen op de stoep!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin