Vacature: ‘Roosteraar Intramurale Zorg’

Zorgcentrum Aelsmeer zoekt een Roosteraar Intramurale Zorg. Als roosteraar ben je verantwoordelijk voor het opstellen en administratief afhandelen van de digitale dienstroosters van onze zorgmedewerkers. Je werkt voor de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Intramurale Zorg. Deze bestaat uit drie zorgafdelingen, waarbij elke afdeling een eigen afdelingshoofd heeft. De afdelingshoofden zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de roosters van hun eigen afdeling. Je zorgt voor een goede balans tussen de wensen van de medewerkers en de zorg voor onze cliënten. Kortom, als roosteraar heb je een zelfstandige functie met veel eigen inbreng. Hierbij houd je de wet- en regelgeving, zoals de arbeidstijdenwet, goed in de gaten.

Wat wij bieden
Voor Zorgcentrum Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij investeren daarom graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een tijdelijk contract van 16-20 uur per week (verdeeld over meerdere werkdagen) met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG 35 van € 2.200,70 tot € 2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring en opleiding.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.

Wat wij vragen
Je bent sociaal vaardig en stressbestendig. Je weet goed prioriteiten te stellen en kan goed schakelen. Het uitvoeren van meerdere taken tegelijk is voor jou geen probleem. Daarnaast beschik je over:

  • Werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau 3.
  • Bij voorkeur kennis en aantoonbare ervaring in het roosteren in een VVT sector.
  • Kennis van het roosterprogramma ONS is een pré.
  • Het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan voor 7 december 2022 met je motivatiebrief en CV via pz@zorgcentrumaelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 27. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen contact met je opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin