Uit je bol op zomers feestje

Door: Arjen Vos. Dat de in juni geplande bandjesavond niet doorging en voor de Ibizamarkt geen vergunning werd verleend was een bittere pil voor menig feestminnend Aalsmeerder. Om deze zomer toch nog wat goed te maken, organiseerden De Jonge Heertjes zaterdagavond een feest op het naast het hotel-restaurant gelegen Raadhuisplein. Dat viel duidelijk zeer in de smaak, getuige de paar duizend bezoekers die op de feestelijkheden waren afgekomen.

“We kregen vanuit Ondernemersfonds Aalsmeer Centrum de vraag of wij het zagen zitten een feestje voor Aalsmeer te organiseren,” zo vertelt Danny van Duinen van De Jonge Heertjes, daags na het dorpse spektakel, “dat hadden we zeker!” En dus zette Van Duinen met collega’s en veel vrienden en bekenden de schouders eronder om het evenement op korte termijn van de grond te krijgen. Dat gebeurde niet geheel pijnvrij. Tijdens de opbouw zaterdag landde er een gasfles op de voet van de horeca-ondernemer wat, zo bleek later, resulteerde in een gebroken teen. “Op adrenaline en pijnstillers heb ik de dag en avond volgemaakt en tot het einde toe biertjes kunnen tappen.”

De muziek werd verzorgd door deejay ‘Bel-C’ en zangers Sven Versteeg, Dion van Ark en Niels Bode.

De avond, die volgens Van Duinen zeer geslaagd verliep, kende aan het einde een opstootje dat door de politie als groepsgevecht was aangemerkt. Er werden meerdere politievoertuigen met sirenes op afgestuurd om het akkefietje te sussen.

Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Aalsmeer Centrum

 

 

Eén reactie

  1. Leuk zo’n feest, jammer van de teringzooi de volgende ochtend in het dorp. Wellicht bezoekers zonder plastic bekers het terrein af laten gaan? Het lag (en ligt op sommige ) werkelijkwaar overal in het dorp.

    Neem lering aan de grotere festivals, daar werken ze tegenwoordig met bekermuntjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin