Twintigste editie Groep 8 Feest

Door: redactie. Voor aanstaande brugklasleerlingen was het vrijdag een dag om naar uit te kijken. Voor de twintigste keer werd het Groep 8 Feest georganiseerd. Vanwege de jubileumeditie extra feestelijk aangekleed met bijvoorbeeld een rode loper en fotoshoot bij de entree van muziekcentrum N201. Het thema dit jaar was Golden Glamour.

Het feest was voor de ‘groep achters’ een welkome afleiding tussen het kiezen van een nieuwe middelbare school en het voorbereiden op de doorstroomtoets. Even geen scholen vergelijken of slenteren langs de technieklokalen, maar gewoon ‘los met klas- en leeftijdsgenoten van de andere acht plaatselijke basisscholen.

De voorpret begon al in de klas. Lizanne Eveleens van gro-up Buurtwerk en deejay Eric Spaargaren gaven in een opgenomen filmpje tips hoe een goed feest te vieren. Dat had effect gehad, de kinderen besteedden veel aandacht aan de outfits en sommigen leken wel echte celebraties.

Deejay Eric Spaargaren

Hetzelfde concept
De hits werden gedraaid door DJ’s Anthony Ramdjas en Eric. Groep 8 is goed op de hoogte van de laatste hits en alles werd luidkeels meegezongen. Al twintig feesten is het concept hetzelfde met deejays, confetti, sitdowns, wedstrijdjes en vooral veel dansen en zingen. Tussendoor konden de kinderen een drankjes en chips halen in het wat rustigere café. De jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk die dit feest mede mogelijk maakte waren aanwezig.

Volgende feest 12 april
Organisatoren Eric Spaargaren, Manon Zwart en Lizanne Eveleens kijken er enthousiast op terug. Het volgende Groep 8 Feest is op 12 april 2024. Het concept is hetzelfde, het thema wordt dan Tropical. Foto’s en de aftermovie kunnen worden bekeken op groep8feest.nl

(Foto’s: Laurens Niezen Fotografie, zie ook de galerij onder de advertentie van Meer voor Fietsen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin