Trakteren is doneren met de Müller Multi Moorkop

Maandag is het weer zover, de Müller Multi Moorkoppen Actie voor KiKa gaat dan van start. Van 2 tot en met 7 februari worden er moorkoppen verkocht bij Banketbakker Ab Müller en € 0,50 van iedere moorkop gaat naar KiKa (Kinderen Kankervrij). ‘Trakteren is doneren’ is het doel van de multifunctionele actie.

“Vorig jaar was de actie een groot succes,” aldus initiatiefnemer Sven Müller. “Toen hebben we 4316 moorkoppen verkocht en dus een mooi bedrag kunnen doneren aan KiKa. Het jaar daarvoor kwam de teller uit op 2250.” Dit jaar is het streven om hoger uit te komen en Müller wordt daarbij gesteund door het bedrijfsleven.

Lokale ondersteuning
Al weken wordt de actie aangekondigd. Op borden langs de weg, op Facebook en uiteraard in de winkel. En de banketbakkerij heeft veel lokale bedrijven achter zijn actie staan. “Uiteraard Multi Supplies die belangeloos meehelpt met de promotie, maar ook Henrita Footwear bijvoorbeeld. Iedereen die daar schoenen koopt krijgt een tegoedbon voor een moorkop.”

Andere bedrijven zoals Loogman Tanken en Wassen en fotograaf Frank Karssing steunen de actie ook. Iedere dag krijgen de eerste tien moorkoppenkopers een tegoedbon voor een gratis wasbeurt en mogen klanten hun bon, voorzien van naam, telefoonnummer en mailadres, in de actieton doen om kans te maken op een gratis fotoshoot ter waarde van €100. “Leuke acties, waaruit blijkt dat het bedrijfsleven achter ons staat.”

Trakteren
Maar er is meer. Iedereen die meer dan 20 moorkoppen bestelt krijgt een originele MmMoor-KOP (koffiebeker) en vanaf 65 stuks zelfs een dagje varen in een polyvalk. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door P. Hoekwater BV en Jachthaven Stenhuis.

“Er zijn al grote bestellingen geplaatst, waarbij het mes aan twee kanten snijdt.” KitchenOutlet.nl en Constructiebedrijf De Kwakel trakteren de medewerkers van de afdeling kinderoncologie van de VU en het AMC en alle vrijwilligers en gasten van de Ronald McDonald-huizen in Amsterdam.

“Stevaco Vastgoed doet al drie jaar enthousiast mee met de actie en bestelt ook dit jaar weer moorkoppen. Dit jaar gaan ze naar Stichting Ons Tweede Thuis. Ook P. Hoekwater BV is een trouwe klant en zij trakteren de gezinnen die aangesloten zijn bij de Voedselbank.”

Bestellen
Sven Müller hoopt op nog meer enthousiaste bedrijven die een leuke actie verzinnen waarmee ze trakteren en dus doneren. Vandaag mogen overigens ook alle inzenders van de verzin-en-win-foto op deze website een Müller Multi Moorkop gaan halen.

Esther Gons heeft een kort filmpje gemaakt om alvast in de stemming te komen voor de Müller Multi Moorkoppen Actie. Bekijk het hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel